Coaching

Mogelijkheden van coaching in mijn praktijk

Persoonlijke begeleiding
Bent u ontevreden over uw gewicht, regelmatig op dieet, maar helaas zonder resultaat en wilt u meer zelfvertrouwen? Dan kan persoonlijke begeleiding op maat de oplossing zijn.
Na de intakeafspraak noteert u in uw voedingsdagboek de dagelijkse voedings- en eetgewoonten en in uw bewegingsdagboek uw dagelijkse beweging. Deze twee zijn de leidraad bij uw begeleiding. Tijdens uw vervolgconsulten worden er uitgebreide metingen uitgevoerd, de eet- en bewegingspatronen wordt besproken en is er genoeg ruimte voor vragen.

U kunt kiezen voor losse coaching of een coaching pakket.
Losse coaching momenten
De losse coaching kan een coaching van 30 minuten zijn waarin u wordt gewogen, gemeten en u advies krijgt over uw eet- en beweegpatroon of 15 minuten waarin u enkel wordt gewogen en gemeten.

Coaching pakketten
Coaching traject 1
* Intake gesprek
* Lichaamsanalyse
* 5 consulten van 30 minuten
* 5 consulten van 15 minuten
Coaching traject 2
* Intake gesprek
Lichaamsanalyse
* 2 consulten van 30 minuten
* 8 consulten van 15 minuten

Eenmalig voedingsadvies
Indien u meer inzicht wilt hebben in uw huidige voedingspatroon dan kunt u een afspraak maken voor een eenmalig voedingsadvies, hierin krijgt u dan veel opheldering en waardevolle tips, met betrekking tot uw huidige voedingsstijl.

Online coaching
Woont u niet in de Hoeksche Waard en omgeving, heeft u een drukke fulltime baan of zijn er andere redenen waardoor u niet in de gelegenheid bent om gebruik te maken van persoonlijke begeleiding dan is de online coaching wellicht iets voor u. De begeleiding zal plaats vinden via mail, WhatsApp Messenger.
Ik bied twee online pakketten aan:
6 weken pakket
aangepaste menu’s per email voor gewichtsverlies tot =/- 5 kilo
10 weken pakket
aangepaste weekmenu’s & beweegplan per email & 2 weeg consulten voor gewichtsverlies tot +/- 10 kilo

Weegmomenten
De weegmomenten zijn er voor mensen die reeds hun streefgewicht hebben bereikt maar die het fijn vinden om door een gewichtsconsulente gewogen te worden, tijdens deze weegmomenten worden de verschillende lichamelijke waardes besproken. Op deze manier houdt u een stok achter deur.